Home celebs Kim Kardashian slanker dan ooit, maar fans maken zich zorgen

Kim Kardashian slanker dan ooit, maar fans maken zich zorgen

Curvy Kim is niet meer. Volgens haar fans is ze nu 'te mager'.

Dat Kim Kardashian er alles aan doet om haar babykilo's te verliezen na de geboorte van zoontje Saint, kon je hier al lezen. Maar nu drijft de realityster haar dieet volgens fans toch een tikkeltje te ver. Haar laatste foto's op Instagram krijgen dan ook heel wat kritiek. 

'Wow, wat is er met je gezicht gebeurd?' 

'Wow, wat is er met je gezicht gebeurd?' en 'Kim, je bent echt veel te mager' zijn maar enkele van de duizenden reacties op de laatste Instagramposts van de 35-jarige realityster. 

Samen met echtgenoot Kanye West reisde Kim de afgelopen weken Europa rond voor de modeweken. Haar strakke buikspieren en frêle schouders waren deze week the talk of the town in Parijs

Kim zelf is duidelijk wél gelukkig met haar slanke lichaam. Zo trok ze zich niets aan van alle kritiek en deed er zelfs nog een schepje bovenop door onderstaande close-up te posten van haar wespentaille.
 


Streefgewicht bereikt dankzij Atkins

De mama van North en Saint West heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze na de geboorte van die laatste in december vorig jaar, graag zo snel mogelijk terug naar haar pre-pregnancy body wou.

Zo kwam Kim 30 kilo aan tijdens haar laatste zwangerschap, maar intussen zou ze haar streefgewicht al lang bereikt hebben. Toch blijft ze haar strenge Atkins-dieet verderzetten onder begeleiding van voedingsconsulente Colette Heimowitz

Het is een slecht idee om alle calorieën uit je eetpatroon te schrappen om die zwangerschapskilo’s te verliezen, zeker wanneer je borstvoeding geeft.

Eerder zei Heimowitz dat het een slecht idee is om alle calorieën uit je eetpatroon te schrappen om die zwangerschapskilo’s te verliezen. 'Zeker wanneer je borstvoeding geeft, aangezien voedsel belangrijke voedingsstoffen bevat die je baby nodig heeft.' Laat ons hopen dat Kim die goede raad niet in de wind slaat. 

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.