Home celebs Katy Perry bevestigt relatiebreuk met Orlando Bloom via Twitter

Katy Perry bevestigt relatiebreuk met Orlando Bloom via Twitter

De twee zijn nog altijd vrienden van elkaar.

Photo News / Pa Wire / Empics Entertainment
Helaas is het liefdesverhaal van Katy Perry en Orlando Bloom afgelopen. Dat trieste nieuws werd al door de woordvoerders van het ex-koppel bekendgemaakt. Maar nu laat Katy Perry herself ook van zich horen via Twitter…

Snif, wij zijn er nog altijd niet goed van! Alweer geeft een Hollywoodkoppel er de brui aan. Woensdag schreven de woordvoerders van Katy Perry en Orlando Bloom een gezamelijk statement over de beslissing. 'Voordat er roddels of valse verhalen worden verspreid, bevestigen we hierbij dat Orlando en Katy elkaar momenteel respectvol en met liefde ruimte geven.' Onze wereld zakte in elkaar! 

Het ex-koppel liet zelf nog niets weten over de relatiebreuk. Tot vandaag. Want Katy Perry stuurde een tweet over het trieste nieuws de wereld in.

De zangeres verwijt niemand en blijkbaar zijn de twee nog steeds vrienden van elkaar. Hopelijk gaat het toch om een pauze en ontstaat er terug een vonkje. Fingers crossed! 

Vorige relaties

Na een huwelijk van drie jaar gingen Orlando Bloom en topmodel Miranda Kerr in 2013 uit elkaar. Samen hebben ze een 6-jarig zoontje, Flynn. 

Katy stapte in 2010 in het huwelijksbootje met acteur Russell Brand. Maar na een dik jaar was de scheiding al een feit. De zangeres verloor ook even haar hart aan John Mayer, maar toen kwam Orlando in haar leven.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.