Home celebs Kate Spades vader overleden op één dag voor de begrafenis van zijn...

Kate Spades vader overleden op één dag voor de begrafenis van zijn dochter

'Hij was kapot door het plotse overlijden van zijn geliefde dochter', aldus zijn familie.

Kate Spade
Photonews

Begin juni werd de bekende handtassenontwerpster Kate Spade dood aangetroffen in haar appartement in New York. Haar echtgenoot en dochter waren kapot van het nieuws, en ook haar vader kon het plotse overlijden van zijn dochter niet plaatsen.

Na de dood van Kate Spade begin juni is nu ook haar vader overleden. Het ging al een tijdje niet goed met hem, maar na het nieuws over zijn dochter ging het snel bergaf. Earl Brosnahan Jr. werd 89 jaar en overleed op woensdag 20 juni, nog geen 24 uur voor de begrafenis van zijn dochter. Dat heeft zijn familie bekendgemaakt aan PEOPLE.

Emotioneel statement

‘We betreuren het om jullie te moeten vertellen dat de vader van Kate, Earl Brosnahan Jr., gisteravond op 89-jarige leeftijd overleden is. Hij was er al een tijdje slecht aan toe en was kapot door het plotse overlijden van zijn geliefde dochter. Toen hij thuis stierf, was hij omringd door familie’, staat er in het statement te lezen.

Het nieuws van zijn dood komt twee weken na het overlijden van zijn dochter Kate Spade. Maandag werd bekendgemaakt dat de ontwerpster op 21 juni begraven zou worden in haar thuisstad Missouri. Zowel haar man Andy als haar schoonbroer David waren aanwezig op haar begrafenis.

Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.