Home celebs Karen Damen gaat morgen voor nieuw kleurtje…of toch niet?

Karen Damen gaat morgen voor nieuw kleurtje…of toch niet?

In een tweet laat ze weten van het plan af te zien

Instagram: @karendamen
'Nu het niet meer moet, wil ik eens iets anders', liet Karen Damen gisterenavond weten bij 'Van Gils & Gasten'. Ze vertelde erbij dat ze vrijdag een afspraak heeft bij haar kapper en ze er weleens bruin of zelfs blond buiten zou kunnen komen. Terwijl Vlaanderen zich mentaal al voorbereidde op het afscheid van Karen als 'de rosse', liet ze zonet via Twitter weten te twijfelen. 'Ik denk dat ik morgen toch maar niet naar de kapper ga', luidt het. 

Wil ze niet te veel heisa rond haar make-over? Of begint ze toch te twijfelen of ze wel een punt wil zetten achter haar rosse periode? Feit is dat Karen nu, nog geen dag na de verkondiging in het praatprogramma 'Van Gils & Gasten', zegt niet meer naar de kapper te willen gaan.

Doet ze het of doet ze het niet? Kan Yannick of een van de andere kappers van haar vaste stek New Generation Kapsalon in Borgerhout (waar trouwens ook Regi en Erik Van Looy hun haar laten doen), haar overtuigen toch de stap te zetten? Wij houden voor jou alvast haar Instagrampagina in het oog. Spannend!

Lees ook:

VIDEO: Koen Wauters doet Karen Damen huilen van schrik

EXTRA VIDEO: Jani aan de leugendetector over Karens jeansshort en andere gevoeligheden

De K3'tjes hebben een nieuwe zomersingle uit!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.