Home celebs Joy Anna Thielemans laat voor het eerst sinds een maand weer iets...

Joy Anna Thielemans laat voor het eerst sinds een maand weer iets van zich horen op sociale media

De ex-'Thuis'-actrice laat duidelijk verstaan dat ze nog even zal wegblijven van Instagram en co.

Instagram: @joythielemans
She's back! Exact een maand na haar laatste post op Instagram laat actrice Joy Anna Thielemans vandaag voor het eerst weer van zich horen op sociale media. Al ziet het er niet naar uit dat ze definitief terug online is. 

Begin december nam Thielemans afscheid van Jana Blomaert, het personage waaraan ze vier jaar lang gestalte gaf in de tv-soap 'Thuis' op Eén. De 24-jarige actrice kleurde haar haar en kondigde op haar blog aan dat ze even een break zou nemen van sociale media.

'Het is tijd om alle boeken die ik ooit kocht maar nog niet las, te lezen. Om me in al die ‘opgeslagen artikels’ op Facebook te verdiepen. Mijn Netflix helemaal leeg te kijken. Om misschien een last-minute reis te boeken; bij mijn vrienden en familie te zijn zonder op tijd ‘door te gaan, want ik moet vroeg opstaan voor het werk’. Hopelijk intussen nog even de Lotto te winnen en wie weet wel dan wel ergens een eiland te kopen en een B&B te starten', klonk het toen

'Bellen heeft nog steeds geen zin'

Exact een maand later deelt ze nu een update van de blogpost, samen met een beeldige foto van de opkomende, Brusselse fotografe Raia Maria-Laura. Ze beschrijft wat ze allemaal heeft uitgespookt in december en hoe erg ze deugd heeft gehad van haar socialemediapauze. 

'December was de schoonste maand van het jaar. Dus ik doe er nog een periode bij, om 2017 in dezelfde vibe te starten. Bellen heeft nog steeds geen zin, heb een nieuw privénummer', stelt de actrice duidelijk. 

Afsluiten doet ze met de inspirerende woorden 'Op liefde, balans, eerlijkheid, dankbaarheid, luisteren naar jezelf en positiviteit in 2017. En op dingen doen die je nooit eerder deed'. Amen!

Lees ook: