Home celebs Josje poseert halfnaakt voor Nederlands magazine

Josje poseert halfnaakt voor Nederlands magazine

En daar zijn ook beelden van

YouTube: Grazia Nederland
Onlangs stond Josje nog in ondergoed op haar Instagramaccount en nu poseert ze opnieuw halfnaakt, maar dit keer voor het Nederlandse magazine Grazia. Het ex-K3’tje staat in bikini op de cover, maar in het tijdschrift laat ze haar bovenstukje opnieuw voor wat het is.

Haar ‘naaktselfie’ heeft voor veel commotie gezorgd. Sommigen mensen waren er helemaal tegen omdat ze de blondine nog steeds zien als een lid van K3. Anderen kon het dan weer niets schelen. Ook Josje zelf had wat te zeggen over haar Instagramfoto. De blondine is trots op haar lichaam (en terecht) en schaamt zich er dan ook helemaal niet voor. Ze zag niet in waarom de foto choquerend overkwam en zegt dat ze gewoon zichzelf wil zijn.
 

Voor het magazine Grazia gaat Josje opnieuw uit de kleren en zo pronkt ze in bikini op de cover. Hoe de rest van de fotoshoot in zijn werk ging, kan je bekijken in onderstaande video. Zo draagt de zangeres nog een heleboel ander looks in het tijdschrift zelf. En laten we eerlijk zijn: dat doet ze goed.
 

Wil je nog meer lezen over Josje:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.