Home celebs Jennifer Aniston adopteerde een überschattige puppy

Jennifer Aniston adopteerde een überschattige puppy

Een pak schattiger dan de naaktkat van Rachel in 'Friends'.

jennifer aniston
© getty & warner bros

In ‘Friends’ kocht Rachel een naaktkat, waar ze al heel rap spijt van had. In real life adopteerde Jennifer Aniston nu een schattige puppy. De actrice doopte hem Lord Chesterfield.

Elke ‘Friends‘-fan herinnert zich de hilarische aflevering waarin Rachel een naaktkat koopt voor 1000 euro. Al snel blijkt dat het beestje, genaamd Whiskerson, helaas niet echt fan is van zijn nieuwe baasje. Gelukkig vindt het dier een nieuwe thuis bij Gunther, die natuurlijk alles doet om zijn grote liefde een plezier te doen. In het echte leven is Jennifer Aniston blijkbaar meer een dog mom dan een cat lady, want ze adopteerde recent een überschattige puppy.

Slaapkopje

‘Ik wil jullie graag voorstellen aan het nieuwste lid van onze hondenfamilie’, schrijft Jen op Instagram. ‘Dit is een (heel slaperige) Lord Chesterfield‘. Wat een geweldige naam voor de kleine viervoeter! ‘Hij stal mijn hart onmiddellijk.’ En dat van ons ook als we kijken naar het filmpje dat ze online gooide waarin het beestje in slaap valt met zijn bot in zijn muiltje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De actrice bedankte ook nog The Wagmor Pet Hotel & Spa, deze organisatie redt honden en vindt nieuwe eigenaars voor hen. Zo kwam Chesterfield dus terecht in de warme thuis van de celeb. Jennifer heeft al twee honden rondlopen: Schnauzerkruising Clyde en pitbull Sophie.

View this post on Instagram

Girl’s best friend… bring Clyde to work day.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: