Home celebs Je gelooft nooit wie de nieuwe OITNB-actrice is

Je gelooft nooit wie de nieuwe OITNB-actrice is

Reporters
Echte fans hebben het derde seizoen van Orange Is The New Black al lang achter de kiezen en kijken dus al reikhalzend uit naar het begin van het volgende seizoen. We dachten niet dat het mogelijk was, maar dit nieuwtje maakt ons nóg benieuwder dan we al waren. 2016, waar blijf je?

Vandaag werd bevestigd dat niemand minder dan Caitlyn Jenner een rol krijgt in de hyperpopulaire Netflixserie Orange Is The New Black. Het is nog niet duidelijk of Cait zichzelf zal spelen of een fictief personage zal vertolken. We gokken alleszins dat ze bff's zal worden met Burset, gespeeld door transgender Laverne Cox. De twee ontmoetten elkaar op de première van I Am Cait, de docuserie over Caitlyn Jenner's transformatie, en hadden onmiddellijk een klik. Het was dan ook dezelfde lotgenote die bedacht dat Jenner een goede aanvulling voor de OITNB-cast zou zijn.

Laverne

Caitlyn is momenteel in gesprek met de producers van de serie, maar er zouden nog geen beslissingen omtrent het aantal afleveringen of het soort rol gevallen zijn. Het vierde seizoen van Orange Is The New Black zou in de loop van 2016 op Netflix moeten verschijnen, de exacte datum is nog niet bekend. Hoe vroeger, hoe beter, als je't ons vraagt.

Lees ook: