Home celebs Jasmine Vangrieken en Johan Vansummeren na 13 jaar uit elkaar

Jasmine Vangrieken en Johan Vansummeren na 13 jaar uit elkaar

Vansummeren vroeg zijn vriendin in 2011 ten huwelijk na zijn overwinning in Parijs-Roubaix.

Jasmine Vangrieken
© Photo News

Jasmine Vangrieken (34) en ex-wielrenner Johan Vansummeren (37) zijn na een relatie van 13 jaar, waarvan 5 jaar getrouwd, uit elkaar. Dat bevestigt de ex-zwemster in Het Belang van Limburg. Het koppel haalde in 2011 de internationale media nadat Vansummeren zijn vriendin voor het oog van de camera ten huwelijk vroeg na zijn overwinning in Parijs-Roubaix.

Jasmine Vangrieken woont sinds oktober alleen in een appartement, vertelt ze aan Het Belang van Limburg. De oud-zwemster en Vansummeren zetten enkele maanden geleden een punt achter hun relatie, maar ze zien elkaar wel wekelijks omdat zij ‘de boekhouding nog verzorgt’. ‘Ik kan niet zeggen dat dit de beste acht maanden uit mijn leven zijn geweest’, zegt Vangrieken over de breuk. ‘Johan en ik waren dertien jaar samen, waarvan vijf jaar getrouwd. Als je dan uit elkaar gaat, doet dat pijn.’

Het koppel trouwde in 2012 in Lommel, nadat Vansummeren een dik jaar eerder voor een romantisch sportmoment had gezorgd door onmiddellijk na zijn overwinning in Parijs-Roubaix aan z’n vriendin te vragen of ze zijn vrouw wilde worden. Het moment ging de wereld rond. Vansummeren zei later spijt te hebben van dat aanzoek, omdat hij vond dat hij ‘eruitzag als een onnozelaar’.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.