Home celebs HOLA: Astrid Bryan gaat uit de kleren voor nieuwe campagne

HOLA: Astrid Bryan gaat uit de kleren voor nieuwe campagne

#notothehaters

Instagram @oneandonlyastrid
Astrid Bryan heeft genoeg van al de negatieve commentaren over haar lichaam. Daarom besloot ze om samen met enkele bekende Vlamingen 'nee' te zeggen tegen haatboodschappen op internet. You rock, Astrid! 

Eind september postte Jani Kazaltzis een foto van Astrid op zijn Instagram. Hij wilde Astrid gewoon feliciteren met haar nieuwe programma op VIJF, maar helaas schreven heel wat gebruikers negatieve reacties onder de foto. En dat was voor Jani en Astrid de druppel die de emmer deed overlopen. 

Wat de haters schrijven, kwetst me. 

Daarom maakte ze samen met heel wat bekende Vlamingen, Het Nieuwsblad en VIJF een unieke kalender tegen haatberichten op social media. De foto met Jani Kazaltzis ziet er alvast veelbelovend uit. 

Ook Karen Damen, Eva Daeleman, James Cooke, Ann Reymen, Aagje Vanwalleghem, Fleur Van Groningen, Jelle Van Damme, Dorien Leyers en Sabine Peeters verschenen allemaal voor de lens van Bram Coppens aka dé man van Astrid. 

Met de hashtag #notothehaters willen ze hun inspirerende boodschap de wereld insturen. Wil jij Astrid ook steunen? Onderteken dan hier het pact. 

Lees ook: