Home celebs HOERA: Bradley Cooper is papa geworden

HOERA: Bradley Cooper is papa geworden

Bradley, als je ooit een babysitter nodig hebt: je weet ons te vinden!

Reporters
Bradley Cooper kennen we allemaal van zijn rol in ‘The Hangover’, maar in het echte leven gaat het er tegenwoordig iets minder wild aan toe. De acteur en zijn vriendin Irina Shayk zijn namelijk net ouders geworden van hun eerste kindje.

Volgens People Magazine is Irina ongeveer twee weken geleden bevallen, maar het nieuws werd nu pas bekendgemaakt. Bradley Cooper (42) en Irina Shayk (31) geven gewoonlijk niet veel details vrij over hun privéleven, dus ook naar het geslacht en de naam van hun kindje is het nog even gissen.
 

Een bron heeft alvast verteld dat het koppel enthousiast is om aan het gezinsleven te beginnen. ‘Ze zien elkaar doodgraag en er komen zeker nog meer kinderen in de toekomst’, aldus een insider.
 

Bradley en Irina werden voor het eerst samen gezien in mei 2015 en in november werd het Victoria’s Secret-model gespot met een beginnend babybuikje. De lovebirds mochten hun kleine spruit eind maart al verwelkomen en wij willen het duo heel graag proficiat wensen. Bradley, als je ooit een babysitter nodig hebt: je weet ons te vinden!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.