Home celebs HIEP HIEP HOERA: K3’tje Hanne is jarig vandaag

HIEP HIEP HOERA: K3’tje Hanne is jarig vandaag

Gefeliciteerd!

Instagram @hannecarry__
De meisjes van K3 hebben zich gisteren nog maar pas volgepropt met de verjaardagstaart van Klaasje of er is al wéér een K3'tje jarig. Deze keer gaan de gelukswensen naar de 23-jarige Hanne, en dat vieren wij met een throwback! 

Haar lievelingskleur is groen, haar favoriete vakantieland is Frankrijk, voor 'K3 zoekt K3' had ze nog nooit op een podium gestaan en ze was jarenlang lid bij de scouts in Mechelen. Bam, dat is Hanne van K3. De zangeres groeide uit van een verlegen buurmeisje tot de enige echte rosse van K3. En dit is haar parcours.

1. Auditie

Hanne verraste vriend en vijand tijdens haar auditie bij 'K3 zoekt K3'. Ze had nog nooit op een podium gestaan en toch ging ze naar huis met vier overtuigende ja's. 

via GIPHY

2. Tranen van geluk

Tijdens het bootcamp werd Hanne – samen met haar collega's Demi en Jindra – naar huis gestuurd. Of toch niet? Want de auto maakte een ommekeer en opeens stonden de drie dames voor Karen, Kristel en Josje. Ze kregen een rechtstreeks ticket naar de eerste liveshow. 

via GIPHY

3. Wildcard 

Hanne werd nog eens getrakteerd op een wildcard. De kijkers vonden haar de beste en daarom mocht ze zeker zijn van een plekje in liveshow nummer twee. Om haar fans te bedanken kroop ze helemaal alleen het podium op. 

via GIPHY

4. Haarkleur

Tijdens de finale kregen de meisjes een andere haarkleur. Want de nieuwe K3 bestaat ook uit een blondine, een zwartharige en een rosse. Hanne was al ros en daarom schrok ze enorm hard van haar concurrente Lisa. 

via GIPHY

5. K3-magie

Hanne, Klaasje en Marthe stonden tijdens de finale van 'K3 zoekt K3' voor de allereerste keer met z'n drieën op het podium. En iedereen zag dat het goed was. 

via GIPHY

6. Tranen van geluk deel 2

Op het einde van die finale werd Hanne gekroond tot de nieuwe rosse van K3. Yep, dit zijn echt tranen van geluk. 

via GIPHY

7. K3 één jaar later

De nieuwe K3 bestaat al iets langer dan een jaar en de meisjes knallen nog steeds. Van het verlegen buurmeisje is al lang geen sprake meer. Hanne, you rock! 

via GIPHY

Hanne, nog drie dikke smakkerds van ons allemaal. Maak er nog een heel fijne dag van! 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.