Home celebs Het eerste ‘The Voice’-koppel is een feit!

Het eerste ‘The Voice’-koppel is een feit!

In de battles stonden ze nog tegenover elkaar.

Het klinkt haast als een sprookje: elkaar leren kennen tijdens een talentenjacht, samen een duet zingen waar de vonken vanaf vliegen en dan jullie liefde voor elkaar van de daken schreeuwen. Het 'The Voice'-verhaal is voor Nick en Jessie afgelopen, maar een mooie troostprijs hebben ze zeker op zak.

Nick en Jessie moesten het enkele weken geleden nog tegen elkaar opnemen in de spannende battles van Bart Peeters' team in 'The Voice van Vlaanderen'. Voor ze zich waagden aan 'Billie Jean' van de King of Pop, namen ze elkaar nog eens stevig vast. Nick won, Jessie werd nadien 'gestolen' door team Natalia.

Gisterenavond was het dan tijd voor de eerste liveshows. Nick en Jessie zetten beiden een puike prestatie neer, maar de tegenstanders waren te sterk. De tweede liveshow zullen ze niet meer op het podium staan. Maar lang treurden de twee niet. Na de uitzending gingen ze namelijk over tot een schattige bekentenis…

De Facebookpagina van 'The Voice van Vlaanderen' deelde de bekentenis van de verliefde nachtegalen, intense kus incluis.

Voor wie zich de battles niet meer al te goed herinnert: Nick en Jessie brachten 'Billie Jean' van Michael Jackson.

Wat een plaatje!

ko

© Medialaan

Meer nieuws vind je hier.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.