Home celebs HEBBEN: een celebrity als kerstboompiek

HEBBEN: een celebrity als kerstboompiek

Versier je boom met een miniatuurversie van Beyoncé, Serena Williams of Hillary Clinton.

womentolookupto.com

Beyoncé, Serena Williams en Hillary Clinton zijn vrouwen naar wie we opkijken. Nu kan dat ook letterlijk. Je kan ze immers als originele piek op je kerstboom plaatsen!

De eyecatcher van elke kerstboom is de top. Nadat je alle kerstballen, slingers en lichtjes in verschillende kleurtjes en vormen in de boom gooide, komt het moment suprème: de piek erop plaatsen. Het is als de kers op de taart of het perfecte paar schoenen bij een prachtige outfit.

Krachtige vrouwen

Wie eens wil afstappen van de saaie traditionele ster, heeft dit jaar de kans om de meest originele piek ooit in huis te halen. De ngo Women To Look Up To maakte 3 verschillende pieken, en ze zijn een voor een geweldig. Zoals haar naam doet vermoeden, wil de organisatie krachtige vrouwen in de kijker zetten die een voorbeeld vormen in de politieke, culturele of sportwereld.

Vrouwenrechten

Het bedrijf koos Hillary Clinton, Serena Williams en Beyoncé uit als rolmodellen. Ze maakten met een 3D-printer mini-exemplaren van de vrouwen, die het perfecte accessoire zijn voor je kerstboom. Je kan ze in verschillende formaten kopen, zodat ze zeker op jouw spar passen. De opbrengst van de verkoop gaat naar projecten die vrouwenrechten ondersteunen.

Online

Je kan de pieken hier online bestellen. Voor 90 euro per stuk gaan ze niet goedkoop over de virtuele toonbank, maar hey, het gaat dan ook om de voormalige First Lady, Queen B en dé toptennisster. Ze zijn ook allemaal met de hand gemaakt en dus heel uniek. Wij denken er serieus over na om nog twee extra kerstbomen te zetten.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.