Home celebs Hanne, Klaasje & Marthe: ‘We hebben het ons nog geen seconde beklaagd...

Hanne, Klaasje & Marthe: ‘We hebben het ons nog geen seconde beklaagd dat wij K3 zijn’

'We hebben eigenlijk nog nooit ruziegemaakt'

Instagram @klaasje_meijer
Op 6 november 2015 werd de nieuwe K3 geboren. Hanne, Klaasje en Marthe namen de fakkel van Karen, Kristel en Josje over. Een jaar later stralen de jonge meisjes nog steeds, en ondertussen zijn ze drie handen op één buik geworden. 'We hebben eigenlijk nog nooit ruziegemaakt', vertelt Hanne.

Afgelopen weekend gingen de meisjes naar huis met maar liefst twee Story Awards. Ze werden gekroond tot 'beste nieuwkomer' en 'zangeres van het jaar'. Yep, zelfs na een jaar is K3 nog altijd enorm populair bij kinderen én ouders. 

Hectisch jaar 

Op 6 november 2015 veranderde het leven van Marthe, Klaasje en Hanne helemaal! 'Het was een redelijk hectisch jaar. Ons eerste album moest snel klaar zijn en nadien gingen we al meteen op tournee met Karen, Kristel en Josje. Nu is ons nieuwe album "Ushuaia" alweer uit. Het stopt gewoon niet', aldus Klaasje. 

 

Topdag met deze lieve schatten! #cdpresentatie #K3 #ushuaia

Een video die is geplaatst door Klaasje (@klaasje_meijer) op

Maar gelukkig houden de meisjes van hun job. 'We wilden dit zo graag doen, dus het voelt voor ons niet zo zwaar aan', klinkt het bij Marthe. 

Marthe: De oude K3 werkte ook zo hard, alleen zitten ze er bij ons met een vergrootglas op. 

Familiemomenten

Geen enkele week is dezelfde voor de meisjes. Natuurlijk blijft er ook nog tijd over voor hun vrienden en familie. 'Ik heb geleerd om mijn sociale leven goed te organiseren. Gelukkig hoef ik momenteel niet te veel mensen te missen', vertelt Hanne.

Een goede agenda is dus heel belangrijk voor de meisjes. 'Je weet op welke dagen je vrij bent, en die vul ik in met een bezoekje aan mijn ouders of vriendinnen', vertelt de blondine. 

 

Zusjes herenigd in AmsterdamNergens voel ik me meer thuis dan bij deze lieverds#mamamaaktdevideo #love

Een video die is geplaatst door Klaasje (@klaasje_meijer) op

Vrolijke bende

De K3-tjes verschijnen overal met een stralende glimlach, en die verschijnt dan ook spontaan. 'Wij zijn van nature drie vrolijke meiden. We hoeven dat niet te faken. Vroeger was ik iets minder vrolijk, maar nu mag ik dat doen waar ik van hou: zingen en dansen. Dus mij hoor je niet klagen', klinkt het bij Hanne. 

Hanne: Ik worstelde vroeger met mezelf en was enorm onzeker 

K3-magie

De meisjes hebben tijdens hun jaar als K3 al een enorme boost van zelfvertrouwen gekregen. 'Ik heb nu meer lef. Wanneer ik vroeger kleren kocht, dacht ik voortdurend aan wat andere mensen zouden denken', zegt Marthe.

Klaasje: We staan alle drie steviger in onze schoenen door alles wat we het afgelopen jaar hebben meegemaakt.

Verliefd op Verhulst

Toen de relatie van Marthe en Viktor, zoon van grote baas Gert Verhulst, bekend raakte, hadden veel mensen hun ongezoute mening klaar. 'Ik heb die reacties ook gelezen', vertelt Marthe. 'Natuurlijk deden die me iets. Ik heb immers geen olifantenhuid. Maar ik onthou vooral de positieve dingen. Gert is trouwens erg professioneel. Aan tafel praten wij bijvoorbeeld nooit over K3.'

'Klaasje en ik hadden trouwens al lang door dat die twee verliefd waren, dat was mooi om te zien', voegt Hanne er al lachend aan toe. 

De nieuwe K3 is het zingen, dansen en vrolijk zijn dus nog lang niet beu. De vriendinnen zijn enorm blij met hun nieuwe leven, en dat is er ook aan te zien. Op naar het volgende jaar! 

 

Per ongeluk een boomerang maken…. 't heeft wel iets!#storyawards #k3 #2awards #crazy?! #dikkemerci! #trots #sisters #love

Een video die is geplaatst door HNNE VERBRUGGEN OFFICIAL (@hannecarry__) op

Bron: Story

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.