Home celebs Grammy Awards 2016: Taylor Swift haalt uit naar Kanye West tijdens haar...

Grammy Awards 2016: Taylor Swift haalt uit naar Kanye West tijdens haar speech

Goed gezegd, Tay!

Vorige week stond Hollywood in rep en roer. Aanleiding? Kanye West had heel wat te zeggen over Taylor Swift in zijn nieuwe song ‘Famous’. Zo zei hij ‘I made that bitch famous’ en daar kon bijna niemand mee lachen. Bij Taylor Swift bleef het verdacht stil, maar toen ze afgelopen nacht de prijs voor het beste album won, zag ze haar kans om een paar zaken recht te zetten.

Het is bovendien niet de eerste keer dat Kanye West het gemunt heeft op de zangeres. Tijdens de VMA’s in 2009 kroop Kanye het podium op omdat hij niet akkoord was dat Taylor een award won en niet Beyoncé. Zo lief als ze is, vergaf Taylor Swift hem dat voorval en onlangs leken ze zelfs vrienden geworden te zijn.
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lang heeft de vriendschap niet mogen duren. Toen vorige week het nieuwe album van Kanye ‘The Life of Pablo’ uitkwam, had hij opnieuw van alles te zeggen over de zangeres. Zo zong hij ‘I feel like me and Taylor might still have sex’ en ‘I made that bitch famous’. Twee korte zinnetjes die voor heel veel commotie zorgden. Volgens de rapper bleek Taylor Swift op de hoogte van de lyrics, maar uit haar speech blijkt daar niet veel van waar te zijn:
 

Wil je meer lezen over de Grammy Awards: