Home celebs FOTO: Joy Thielemans neemt definitief afscheid van ‘Thuis’-personage met nieuw kapsel

FOTO: Joy Thielemans neemt definitief afscheid van ‘Thuis’-personage met nieuw kapsel

Bye bye, Jana!

VRT
Joys volgers zullen het geweten hebben: afgelopen donderdag was de allerlaatste 'Thuis'-draaidag van Miss Thielemans. Officieel afscheid nemen van haar personage Jana Blomaert deed de actrice de dag erna bij haar vaste kapper Stijn met een nieuwe coupe.

Joy 2.0

Een drastische make-over kunnen we 't niet noemen. Joy ging van heel licht blond naar een soort Venetiaans blond (we zien een rosse schijn, toch?). Geen zwart of rood haar dus, maar wel een duidelijke boodschap: Jana is verleden tijd en de nieuwe Joy est arrivée!

Unplug

En die nieuwe Joy, die wil even rust. Dat houdt in: geen Instagram, geen Snapchat, geen Twitter. De foto die Joy drie dagen geleden deelde van haar nieuwe haarkleur, is dan ook de laatste op haar Instagramprofiel en dat is niet van haar gewoonte. In een blogpost legt de actrice uit dat ze nu even tijd gaat maken om te lezen, Netflix te kijken, bij haar vrienden te zijn, enzovoort. Kortom, de dingen waarvoor ze vroeger te weinig tijd had. 'Joy out, voor een tijdje', eindigt ze haar tekst. Geen paniek, superfans, she will be back.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.