Home celebs ZIEN: Eminem haalt bruut uit naar Trump in indrukwekkende rap

ZIEN: Eminem haalt bruut uit naar Trump in indrukwekkende rap

'We love our military and we love our country. But we fucking hate Trump!'

© YouTube: BETNetworks

De Amerikaanse rapper Eminem en president Donald Trump zullen nooit dikke vriendjes worden. Zoveel werd duidelijk na de uitzending van Eminems scheldrap aan Trumps adres tijdens de uitreiking van de BET Hip Hop Awards gisteravond.

De bijna 45-jarige – yup, we worden oud – rapper gaat furieus tekeer in zijn freestylerap. Hij kotst zijn klachten over zijn president tomeloos uit in een parkeergarage in Detroit. De video werd gisteravond uitgezonden tijdens de uitreiking van de BET Hip Hop Awards.

In zijn vier minuten durende tirade laat Slim Shady geen haartje van The Donald heel. Hij maakt de Amerikaanse president verbaal volledig met de grond gelijk. Zijn verwijten gaan van politiek onderbouwd tot tevredenstellend gescheld.

Shady’s back

De rapper noemt Trump ‘een kamikaze die waarschijnlijk een nucleaire holocaust zal veroorzaken’ en insinueert dat de president als enige zal ontsnappen aan de bombardementen die hij zelf volop uitlokt.

Ook Trumps wall blijft niet onbesproken. Eminem belooft ‘dat stuk stront tegen de muur te smijten tot hij ertegen blijft plakken’. Tot slot roept onze favoriete rapper op om een kant te kiezen. Of je kiest voor hem, of voor Trump. Wie niet kan kiezen krijgt een welgemeende middelvinger.

Zijn donderpreek besluiten doet Slim Shady met: ‘We love our military and we love our country. But we fucking hate Trump!’ Grove woorden, maar het werd tijd dat iemand ze zo onbedekt uitsprak. En als dit Eminems comeback is, dan kijken wij reikhalzend uit naar meer. Shady’s back, babies!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer celebnieuws vind je hier.