Home celebs Een jaar na hun ‘Pop-uprestaurant!’-deelname: zo gaat het nu met Sven en...

Een jaar na hun ‘Pop-uprestaurant!’-deelname: zo gaat het nu met Sven en Amanda

'We hebben besloten om qua werk elk onze weg te gaan.'

Medialaan
Het nieuwe 'Mijn Pop-uprestaurant!'-seizoen loopt al op z'n einde. Maar hoe zou het gaan met de kandidaten van vorig jaar? En dan in het bijzonder met 'beste vrienden' Amanda (22) en Sven (24) die net na hun deelname aan het programma een koppel werden?

Vorig jaar grepen 'beste vrienden' Amanda en Sven net naast een finaleplaats in 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Ze verloren misschien wel in het 'spel', maar dat betekende voor het duo wél geluk in de liefde! Amanda en Sven gaven na hun deelname toe aan hun gevoelens en werden een koppel.

Vandaag vertelt het koppel in TV Familie over hun huidig leven samen, een jaar na hun 'Mijn Pop-uprestaurant!'-deelname. Amanda en Sven zijn nog steeds een koppel, maar hebben nog niet de stap naar samenwonen gezet, vertelt Amanda in TV Familie: 'Sven woont nog bij zijn mama en ik woon samen met mijn kat. Gaan samenwonen is een grote stap, net als trouwen of kindjes krijgen. Op termijn willen we dat allemaal wel doen, maar we gaan het zeker niet rushen.'

Amanda en Sven zouden verder geen plannen hebben om een zaak te starten samen. Amanda zegt volledig afstand genomen te hebben van de horeca: 'Ik ben nu aan de slag als kapster en nagelstyliste en dat is zalig. Maar ik werkte ook graag in onze pop-up, hoor.' Verder zegt Amanda heimwee te hebben naar hun pop-uprestaurant en heeft ze daardoor bewust dit seizoen niet gevolgd.

Donderdag is het dan ein-de-lijk tijd voor de grote onthulling. Wie wint dit seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant!'? Table'O of TJOP'S? Volg de spannende finale donderdag vanaf 20u35 op VTM.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.