Home celebs Drake keert terug naar ‘Degrassi’ in nieuwe videoclip voor ‘I’m Upset’

Drake keert terug naar ‘Degrassi’ in nieuwe videoclip voor ‘I’m Upset’

En hij neemt zijn oude klasgenoten mee.

Het is al een hele tijd geleden dat Drake door de gangen van Degrassi Community School dwaalde, maar voor zijn videoclip ‘I’m Upset’ keerde de rapper maar al te graag terug naar zijn tijd als Jimmy Brooks. En hij brengt zijn oude klasgenoten mee.

Nostalgie ten top in de nieuwe videoclip van Drake. Voor ‘I’m Upset‘ keerde de rapper terug naar ‘Degrassi: The Next Generation’ en dat deed hij niet alleen. Onder anderen klasgenoten Shane Kippel (Gavin ‘Spinner’ Mason), Nina Dobrev (Mia Jones) en Stacey Farber (Ellie Nash) zijn van de partij en komen samen tijdens een kleine klasreünie. Er wordt door de gangen gedanst, gedronken, er worden selfies genomen en er wordt weed verpatst aan de directeur. Extra nostalgisch wordt het wanneer op het einde oude beelden uit de serie afgewisseld worden met nieuwe clips uit de video. Zo leuk!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Scorpion

De videoclip is trouwens niet het enige wat Drake op de wereld losliet. Enkele uren geleden onthulde de rapper op Instagram ook de releasedatum van zijn nieuwe album ‘Scorpion’. ‘June 29 2018’, schrijft Drake onder een foto van wat de cover van het album lijkt te zijn. Ook ‘God’s Plan’ en ‘Nice for What’ zullen op de plaat te horen zijn.

JUNE 29 2018 ?

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: