Home celebs Deze salade at Jennifer Aniston élke dag tijdens de opnames van ‘Friends’

Deze salade at Jennifer Aniston élke dag tijdens de opnames van ‘Friends’

10 JAAR LANG!

236 afleveringen of zo'n 10 jaar lang werkten de acteurs van 'Friends' heel close samen. Zo close, dat ze zelfs elkaars eetgewoontes overnamen. Lisa Kudrow (Phoebe) en Courtney Cox (Monica) raakten verslingerd aan de salade van Jennifer Aniston. Dat verklapten de meiden onlangs tijdens hun langverwachte 'Friends'-reünie.

Televisiezender NBC nodigde de 'Friends'-acteurs onlangs uit voor een mini-reünie. Twaalf jaar na de laatste aflevering zaten Rachel, Monica, Phoebe, Ross en Joey (Chandler was er niet) samen op de sofa. De reünie was wel een tikje teleurstellend: het was niet meer dan een geforceerd gesprek dat eigenlijk draaide rond regisseur James Burrows, die naast 'Friends' ook reeksen als 'Cheers', 'Taxi' en 'Will & Grace' heeft gemaakt.

De salade van Jennifer Aniston kwam ook ter sprake. Tien jaar lang aten Rachel, Monica en Phoebe bijne elke dag de 'Jennifersalade'. Courtney Cox verklapte tijdens een interview in 2010 al eens waar die 'Jennifersalade' precies uit bestond. Het was een groene salade met tomaat, avocado, bieslook, roquefort, ei, kikkererwten en kalkoenspek.

De smaakpapillen van Aniston zijn sindsdien wel een beetje veranderd. Vorig jaar deelde ze een foto van haar nieuwe favoriete salade op de Instagrampagina van Living Proof: bulgur, komkommer, peterselie, munt, rode ui, kikkererwten, fetakaas en pistachenoten.

 

A photo posted by Living Proof (@livingproofinc) on

Bron: huffingtonpost.com

Lees ook:

Waar dronken ze het meeste koffie? In de serie 'Gilmore Girls' of in 'Friends'?

QUIZ: hoe goed ken jij Ross uit Friends?

Ben jij de Monica Geller van je vriendengroep?

De lekkerste gerechten die Monica klaarmaakte in 'Friends'