Home celebs Deze ongemonteerde versie van een Disney-reclame met Hilary Duff is redelijk gênant...

Deze ongemonteerde versie van een Disney-reclame met Hilary Duff is redelijk gênant om te zien

Maar yay, nieuwe beelden van Lizzie!

Disney Channel
Monteren moet je leren, want zonder een fatsoenlijke montage stellen je beelden vaak niet veel voor. In het tijdperk van Lizzie McGuire – wat ondertussen al zo'n vijftien (!) jaar geleden is – moest er een reclamespot gedraaid worden voor Disney Channel, en daar zijn nu de uncut opnames van opgedoken. En ja: die zien er zelfs voor Hilary Duff een beetje ongemakkelijk uit.

Hilary Duff had anno 2003 haar acteertalent al lang bewezen: als Lizzie McGuire schitterde ze in de gelijknamige serie en veroverde ze onze pre-tiener harten. Voor tv-zender Disney Channel moest ze een kort reclamespotje draaien, maar daar waren wel een paar takes voor nodig. En als je die allemaal op een rijtje na elkaar ziet, wordt het geheel lichtjes ongemakkelijk. (Maar hé Lizzie, we love you anyway)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook collega Lalaine – BFF Miranda in de serie – had de eer om voor de Disney-camera te staan. Hoe dat bij haar verliep, zie je in onderstaande video.