Home celebs Deze hottie zou de nieuwe vriend van Kendall Jenner zijn

Deze hottie zou de nieuwe vriend van Kendall Jenner zijn

Het is opnieuw een basketbalspeler.

Instagram @kendalljenner

Topmodel Kendall Jenner (22) zou aan het daten zijn met basketbalspeler Ben Simmons (21). De twee werden al verschillende keren samen gespot.

Zo goed als iedereen van de Kardashian/Jenner-familie is van ‘t straat. De meeste van de bekende zusjes hebben zelfs al een of meerdere kindjes. Kendall niet, want die wil momenteel al haar aandacht op haar succesvolle modellencarrière vestigen in plaats van een gezinnetje te stichten.

Kendall geniet nog volop van het vrijgezellenleven, al lijkt daar binnenkort misschien verandering in te komen. Ze wordt namelijk gelinkt aan basketbalspeler Ben Simmons. De 21-jarige is een van de topspelers voor Philadelphia 76ers. Het model en de NBA-speler zouden al enkele weken daten. Zo werden ze vorige week samen gespot in een restaurant in Manhattan, en onlangs hadden ze een lunchdate in Beverly Hills. Volgens getuigen hadden ze allebei de hele tijd een grote glimlach op hun gezicht. Cute!

A post shared by Ben Simmons (@bensimmons) on

Het is niet de eerste keer dat Kendall valt voor een atletische man. Nog niet zo lang geleden verkeerde ze vaak in het gezelschap van Blake Griffin, een basketbalspeler bij Detroit Pistons. Ze ruilde hem nu blijkbaar in voor een speler uit een concurrerend team. Ouch! 1-0 voor de Phillies op liefdesvlak.

Prachtige kindjes

Kendall schermt haar liefdesleven altijd goed af. Ze maakte haar relatie met Ben dan ook nog niet officieel. Het blijft wachten op de eerste Instagramfoto van het koppel…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.