Home celebs De 6 finalisten hebben hun K3-coupes gekregen!

De 6 finalisten hebben hun K3-coupes gekregen!

Maar we mogen nog niet weten welke kleur

K3 Zoekt K3
Het is gebeurd! Vrijdag kondigde Gertje aan dat de 'K3 Zoekt K3'-finalistes een bezoekje zouden brengen aan de kapper, en ze hebben er geen gras over laten groeien.
 
 

Afgelopen weekend al kregen ze hun makeover, maar we komen spijtig genoeg pas vrijdag te weten welke onderlinge duels zullen uitgevochten worden. Tot dan verbergen de meisjes hun haren onder oversized mutsen van Maurice, het knitwear-merk van Veronique Leysen.

 

A photo posted by Jindra van Schaijk (@jindravs) on

We hebben ingezoomd, minutenlang getuurd en de Instagrampagina's van alle kandidates doorzocht, maar we hebben geen enkele aanwijzing gekregen over de nieuwe kleurtjes. We zijn benieuwd of de meisjes erin slagen dit geheim nog tot vrijdag te bewaren!

 

A photo posted by Kristel (@kristelverbeke) on

Al lijkt het ons logisch dat de twee blondines en Hanne hun haarkleur mochten behouden en één van de drie brunettes gewoon rood gekleurd werd, toch? Of zou Kristel op haar Instagram een hint gegeven hebben en wordt Hanne net een blondie? En dan kan Klaasje, of misschien Jindra, 'de rosse' zijn? Aah, de suspense!

Alleszins, we houden je op de hoogt van zodra we iets weten. We rapporteren vrijdag trouwens live vanop de finale, dus hou zeker onze sociale media en de site in het oog (ze-ker als je als eerste wil weten welke gekke outfit Josje voor de finale uitkoos)!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.