Home celebs CUTE: zoontje van Karen Damen gaat acteren

CUTE: zoontje van Karen Damen gaat acteren

'Sky is een echt showbeest.'

Instagram @karendamen
Sky, het zoontje van Karen Damen, staat net zoals zijn mama én papa graag op het podium. De zesjarige krullenbol mag zich vanaf nu een echte acteur noemen, want binnenkort is hij te zien in het theaterstuk 'Blind Date'. 

Vanaf januari laat Karen Damen zich van haar grappigste kant zien voor het theaterstuk 'Blind Date'. Ze kruipt in de huid van Daisy Pront, een vrouw met een serieuze hoek af die hoopt om via een televisieprogramma haar ware liefde te ontmoeten. 

Natuurlijk staat Karen niet alleen op het podium. Samen met onder anderen Gert Verhulst, Kurt Rogiers, Peter Van Asbroeck, regisseur Sven De Ridder en zoontje Sky maakt ze er een onvergetelijk stuk van. 

Acteerdebuut 

Voor zoontje Sky is het zijn allereerste theaterstuk. Hij speelt samen met Robin Rosy, de dochter van Sven De Ridder, de tweeling van Daisy. Sky speelde tijdens de filmopnames moeiteloos zijn rol, en daar is Karen maar al te fier over. 

Hij had zelfs een stukje tekst, en die kon hij moeiteloos onthouden. 

Sky staat graag in de belangstelling, en als zo'n gelegenheid zich nog eens voordoet, mag hij van Karen weer op het podium kruipen. 'Maar ik ga hem zeker niet pushen. Sky is een echt showbeest, maar voorlopig wil hij het liefst judo of karate doen.' 

De opvolging lijkt in elk geval verzekerd. 

Blind Date 

In het stuk speelt Gert Verhulst de broer van Karen, en dat zorgde voor hilarische taferelen. 'In het begin was het enorm moeilijk om mijn lach in te houden, vooral door hoe hij eruitzag.' 

Wij hebben de transformatie van Gert ook gezien, en we begrijpen de reactie van Karen helemaal! 

 

Eerste echte repetitie #blinddate #uitgezonderdtheater

Een foto die is geplaatst door Kurt Rogiers (@kurtrogiers) op

'Blind Date' speelt vanaf 5 januari in het Fakkelteater in Antwerpen. Er zijn nog altijd tickets te verkrijgen. 

Bron: Story

Lees ook: