Home celebs CUTE: deze ‘New Girl’-ster is stiekem getrouwd én verwacht een eerste kindje

CUTE: deze ‘New Girl’-ster is stiekem getrouwd én verwacht een eerste kindje

Dubbel gefeliciteerd!

Instagram: @newgirlonfox
Wedding bells én babynieuws voor de cast van ‘New Girl’! Actrice Hannah Simone (36), die de rol van Cece Parekh vertolkt in de komische serie, stapte niet alleen in alle stilte in het huwelijksbootje, maar is ook zwanger van haar eerste kindje. 
Life imitates art! In de seizoensfinale van het zesde seizoen van ‘New Girl’ ontdekt Cece (gespeeld door Hannah Simone) dat ze zwanger is van Schmidt (Max Greenfield), en ook in het echte leven mag Simone (36) zich binnenkort mama noemen. De Brits-Canadese actrice verwacht namelijk haar eerste kindje met de Canadese televisiejournalist en fotograaf Jesse Giddings (32). Dat meldt Us Weekly
 
 

Een bericht gedeeld door New Girl (@newgirlonfox) op

 
Bovenop het babynieuws had het Amerikaanse magazine nóg een scoop: Simone en Giddings stapten vorige zomer in alle stilte in het huwelijksbootje. Hoe lang de ouders in spe samen zijn, is niet geweten. Hun eerste foto samen op Instagram dateert van oktober 2014. 
 
 

Van vj tot Cece

Simone werd geboren in Londen en is de dochter van een Indische vader en Britse moeder met Duitse, Italiaanse en Grieks-Cypriotische roots. Als kind woonde ze in Canada, Cyprus en India. Ze begon haar mediacarrière als vj op televisiezender MuchMusic, zo’n beetje de Canadese versie van MTV.
 
Sinds 2011 speelt Simone de rol van Jessica ‘Jess’ Days (Zooey Deschanel) beste vriendin Cece Parekh in de komische serie ‘New Girl’ op de Amerikaanse tv-zender Fox. Al herken je haar misschien ook uit de videoclip van Angel in Blue Jeans’ van Train en Same Air’ van The Rocket Summer
 

Lees ook: 


Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.