Home celebs CONGRATS: deze ster uit realityserie ‘The Hills’ is getrouwd

CONGRATS: deze ster uit realityserie ‘The Hills’ is getrouwd

Maar waarom was er niemand van de cast uitgenodigd?

Ooit versleten Lauren, Whitney, Heidi en Audrina uit realityserie ‘The Hills’ de ene bad boy na de andere. Vandaag lijken de Californische schoonheden hun turbulente liefdesleven voorgoed vaarwel te hebben gezegd. De laatste in het rijtje om in het huwelijksbootje te stappen, is Audrina Patridge.

Na Lauren Conrad, Whitney Port en Heidi Montag is nu ook Audrina – Laurens bestie – een getrouwde vrouw. Afgelopen weekend stapte de brunette in het huwelijksbootje met BMX’er Corey Bohan (34) op het exotische eiland Hawaï.

Lauren en co. niet uitgenodigd

De twee kozen ervoor de ceremonie klein en intiem te houden en verklapten eerder al in een interview dat niemand van de cast van ‘The Hills‘ uitgenodigd zou worden.

We nodigden enkel de mensen uit die er het afgelopen jaar voor ons zijn geweest en die er de komende dertig jaar ook nog zullen zijn. Dus niemand van ‘The Hills’ haalde de gastenlijst.

De 31-jarige realityster en haar kersverse echtgenoot zijn samen sinds 2008. Corey was Audrina’s eerst vriendje na haar knipperlichtrelatie met de notoire bad boy Justin Bobby.
Het koppel verloofde zich in november vorig jaar, om amper een maand later aan te kondigen dat ze hun eerste kindje verwachtten. Ze wilden wachtten tot dochter Kirra Max (intussen 4,5 maand oud) geboren was vooraleer ze elkaar officieel hun jawoord gaven. 2016 is duidelijk een goed jaar geweest voor Audrina. Congrats!

Always smiling and giggling…. life would not be the same without Kirra.

A post shared by Audrina Patridge-Bohan (@audrinapatridge) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.