Home celebs Conchita Wurst onderging complete metamorfose

Conchita Wurst onderging complete metamorfose

Je herkent ze totaal niet meer!

© photo news

Conchita Wurst won in 2014 het Eurovisiesongfestival. ‘De vrouw met de baard’ onderging nu een drastische transformatie en is volledig onherkenbaar.

In 2014 werd ‘Rise Like a Phoenix’ verkozen als allerbeste liedje op het Eurovisiesongfestival. Niet enkel de song stak er met kop en schouders bovenuit, ook de performer was een heel opvallende verschijning. De Oostenrijker Tom Neuwirth trad op als zijn alter ego Conchita Wurst, een vrouw met een stevige baardgroei. De dragqueen werd dan ook wereldwijd bekend als ‘de vrouw met de baard‘.

‘Ik hou ervan om blond te zijn’

Anno 2019 heeft Conchita een nieuwe single ‘Hit Me’ en ziet ze er volledig anders uit. Ze ruilde haar lange zwarte lokken in voor een kort platinablond kapsel, en ook haar kenmerkende baard kreeg een likje verf. Daarnaast zijn de tonnen zelfbruiner en de donkere oogmake-up verdwenen, én maakten de vrouwelijke jurken en bambi-ogen plaats voor comfy sportkledij en kleurlenzen.

View this post on Instagram

LOVE being blond

A post shared by Conchita WURST (@conchitawurst) on

Conchita zelf is laaiend enthousiast over de metamorfose. ‘Ik hou ervan om blond te zijn’, schreef ze onder een foto op Instagram. Naast haar uiterlijke verschijning, staat ook de single mijlenver van wat we normaal gezien gewend zijn van Conchita. ‘Hit Me’ is geen krachtige ballade, maar een stoere elektroschijf. Benieuwd of blondes echt meer fun hebben, en of we binnenkort dus opnieuw meer zullen horen van Conchita.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.