Home celebs Het chateau van de familie Meiland staat opnieuw te koop

Het chateau van de familie Meiland staat opnieuw te koop

De oorspronkelijke koper heeft zich teruggetrokken uit de deal.

chateau meiland
© Play5

De familie Meiland vond in februari een koper voor hun chateau in Frankrijk. Helaas heeft de koper zich teruggetrokken uit de deal en is het kasteel dus opnieuw beschikbaar op de huizenmarkt.

Martien Meiland en zijn gezin kondigden begin februari 2020 aan dat ze het chateau Marillaux zouden verkopen en terugkeren naar Nederland. Dit slechts een jaar nadat ze hun intrek erin namen en heel wat tijd en werk in de B&B hadden gestoken. Ze zetten hun Franse kasteel oorspronkelijk te koop voor 1,25 miljoen euro, maar verlaagden de prijs naar 998 000 euro en vonden zo begin 2021 een koper.

Nu is er slecht nieuws voor de Meilandjes, want hun chateau Marillaux is dan toch niet verkocht. Het verkoopcontract was al getekend, maar alles was nog onder voorbehoud en ook Erica ging pas gerust zijn als de verkoop definitief rond was. Nu blijkt dat de koper dan toch van de deal heeft afgezien.

Nieuwe potentiële kopers

Volgens RTL Boulevard staat het chateau opnieuw te koop voor 998 000 euro. Martien zelf liet aan de Nederlandse entertainmentwebsite weten dat er volgende week al een aantal nieuwe potentiële kopers het kasteel komen bezichtigen.

Lees ook: