Home celebs Carrie ‘Prinses Leia’ Fisher is overleden op 60-jarige leeftijd

Carrie ‘Prinses Leia’ Fisher is overleden op 60-jarige leeftijd

Carrie Fisher vertolkte de rol van Prinses Leia in de originele 'Star Wars'-trilogie.

Belga Image
Er lijkt dit jaar maar geen einde te komen aan de ontelbare overlijdensberichten uit Hollywood. Vandaag liet de 60-jarige actrice Carrie Fisher het leven, een bekende naam voor de gemiddelde 'Star Wars'-fan.

Wederom triest nieuws uit Hollywood. Actrice Carrie Fisher, beter bekend als Prinses Leia uit de originele 'Star Wars'-trilogie, is vandaag in een ziekenhuis in het Amerikaanse Los Angeles overleden. De actrice was 60 jaar oud.

Afgelopen vrijdag kreeg de actrice een hartaanval tijdens haar vlucht van Londen naar Los Angeles. Enkele dagen geleden berichtten verschillende kranten dat haar toestand weer stabiel zou zijn. Maar die stabiliteit bleek jammer genoeg van korte duur te zijn. Vorige week verbleef Carrie Fisher nog in Brugge. Daar bekeek ze naar verluidt in de bioscoop de nieuwste 'Star Wars'-film 'Rogue One'.

Carrie Fisher vertolkte Prinses Leia in de originele 'Star Wars'-trilogie van 1977 tot 1983. In 2015 maakte ze haar comeback als Prinses Leia in 'Star Wars: The Force Awakens'. Onlangs rondde ze nog haar opnames af voor 'Star Wars: Episode VIII' die in 2017 in de zalen verschijnt.

fi

be