Home celebs Brengt Josje binnenkort haar eigen album uit?

Brengt Josje binnenkort haar eigen album uit?

Dat Josje veel talent heeft, is al een tijdje duidelijk. Na een succesvolle carrière bij K3 heeft de blondine ook in haar eentje haar draai gevonden in de showbizzwereld. Zo heeft ze een eigen boek uitgebracht, heeft ze de hoofdrol gespeeld in de musical ‘Beauty and the Beast’ én er staat nog een geheim project op de planning. Spannend!

Het is intussen al een tijdje geleden dat Josje, Karen en Kristel de K3-fakkel overgedragen hebben, maar de dames hebben zeker niet stilgezeten. Zo heeft Josje haar eigen stijlgids, ‘Dresscode Josje, uitgebracht en heeft ze de hoofdrol gespeeld in de musical ‘Beauty and the Beast‘.
Toch is dat nog lang niet alles, want de blondine is momenteel jurylid inThe Voice Kids’ en ze bracht week na week een prachtige cover in ‘Liefde voor Muziek’. Ook op persoonlijk vlak lijkt Josje muzikale plannen te hebben. Zaterdag was het ex-K3’tje aanwezig op de finale van Mr Gay Belgium en heeft ze al een tipje van de sluier opgelicht.

Grootse plannen

Er doet namelijk een gerucht de ronde dat ze een platencontract getekend heeft én dat er binnenkort een album van ‘Liefde voor Muziek’ uitkomt met zowel covers als gloednieuwe nummers. ‘Ik kan er echt nog niets over zeggen, maar er komt inderdaad iets aan, heel snel al. Nog heel even geduld’, aldus Josje in een interview met ‘Het Nieuwsblad’.

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.