Home celebs Blake Lively en Penn Badgley verzwegen hun break-up maandenlang voor hun ‘Gossip...

Blake Lively en Penn Badgley verzwegen hun break-up maandenlang voor hun ‘Gossip Girl’-collega’s

Van een sterk staaltje acteerwerk gesproken

Gossip Girl
Giphy.com

Penn Badgley is onlangs voor de tweede keer in vier maanden getrouwd en Blake Lively heeft haar thuis gevonden bij Ryan Reynolds, maar in een ver verleden waren de ‘Gossip Girl’-acteurs ook in real life een koppel. Helaas heeft het niet mogen duren, wat ze maanden hebben weten te verbergen voor hun collega’s op de set.

In ‘Gossip Girl’ hebben Serena van der Woodsen en Dan Humphrey elkaar het jawoord gegeven, maar hun relatie in het echte leven heeft helaas geen sprookjesachtig einde gekend. Blake Lively en Penn Badgley waren ook in real life een koppel, maar na twee seizoenen heeft het duo besloten om een punt te zetten achter hun relatie.

Sneaky sneaky

Halverwege het seizoen kwamen de acteurs tot de conclusie dat ze geen toekomst hadden samen, wat ze vervolgens maanden hebben verzwegen voor de rest van de cast en crew. Hier verdienen de twee behoorlijk wat credits voor, want vrienden blijven met je ex – laat staan dagelijks met hem samenwerken – is niet altijd een makkelijke opgave.

In een interview met Vanity Fair heeft Blake Lively verteld over haar romance met Penn. Tijdens de opnames van ‘Gossip Girl’ was er continu een spotlight op alle acteurs gericht, maar ze hebben geprobeerd om hun relatie zo privé mogelijk te houden. Verder hebben de twee niet alleen hun break-up verzwegen, maar ook in het begin van hun relatie deden ze alsof ze gewoon vrienden waren. ‘We waren bang dat onze relatie ons werk zou beïnvloeden en vreesden de reactie van onze bazen, maar uiteindelijk waren ze er juist heel blij om’, aldus Blake.

Blake en Penn waren drie jaar een koppel toen ze in 2010 besloten om een punt te zetten achter hun relatie, wat ze dus een hele tijd stil hebben gehouden. ‘Ik heb geen flauw idee hoe ze dat gedaan hebben. Dit toont alleen maar aan dat het steengoede acteurs zijn’, aldus co-producer Joshua Safran.

Lees ook: