Home celebs Beyoncé reageert na hospitalisatie Kanye West omwille van ‘psychische problemen’

Beyoncé reageert na hospitalisatie Kanye West omwille van ‘psychische problemen’

Kanye zette B voor schut tijdens z'n laatste concert, maar zij toont medeleven

Reporters
Het gaat niet goed met Kanye West. Tijdens een concert van z'n Saint Pablo Tour ratelde hij tien minuten lang door over Trump, Beyoncé en Jay-Z, cancelde daarna de rest van z'n tournee en werd – volgens TMZ zelfs geboeid – opgenomen in het ziekenhuis. Volgens insiders vindt Beyoncé het daarom tijd om het verleden te laten rusten en zou ze haar man Jay-Z gevraagd hebben z'n vroegere vriend te vergeven.

'Beyoncé, I'm hurt'

Niemand die echt weet wat er gebeurd is, maar het is duidelijk dat de band tussen Kanye West en Jay-Z heel erg zuur geworden is. Kanye haalde het dispuut met z'n vroegere vriend al meerdere malen aan in z'n typische rants tijdens concerten, waarin hij onder andere zei dat Jay-Z hem eens moest bellen om het uit te praten en dat het zo erg is dat hun dochters elkaar nog niet ontmoet hebben. Tijdens z'n laatste concert in Sacramento, had de rapper het ook over Beyoncé: West is kwaad omdat hij hoorde dat B niet wilde optreden – waarschijnlijk op de VMA's van dit jaar – tenzij ze Video of the Year won. Kanye was ook genomineerd in die categorie. Zijn mening? 'Fuck winning. Fuck looking cool. Fuck being cool.' Daarna vroeg hij Jay-Z nog maar eens om hem eindelijk te bellen. Om zélf de telefoon vast te nemen, is z'n ego waarschijnlijk iets te groot, maar dat terzijde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Na tien minuten schreeuwen, liep West gewoon van het podium – na slechts drie liedjes – en liet zo een woedende massa fans achter.

Psychische problemen

Na dit alles cancelde Kanye de rest van z'n tour en werd hij na een zogezegde 'breakdown' geboeid naar het ziekenhuis gebracht, waar hij nu al enkele dagen verblijft – zelfs op Thanksgiving, dé feestdag in Amerika. Eerst werd er gezegd dat hij oververmoeid en uitgedroogd was, maar volgens TMZ zijn er veel diepere, psychische problemen.

Het nieuws bereikte uiteraard ook Beyoncé. B – being the queen that she is – zou de tirade van de rapper over zich heen laten gaan en wil volgens insiders dat haar echtgenoot Jay-Z Kanye nu echt opbelt. Jay zou er hetzelfde over denken, aangezien Ye hoe dan ook 'zijn kleine broertje' blijft en altijd deel zal uitmaken van zijn hip hop-familie. Komt het binnenkort allemaal goed? Het zal alleszins snel moeten gaan, want Kanye's huwelijk zou serieus onder dit alles lijden

Beyoncé Jay-Z

Lees ook: