Home celebs BEVESTIGD: Beyoncé is opnieuw zwanger

BEVESTIGD: Beyoncé is opnieuw zwanger

The word is out!

YouTube: beyonceVEVO
OH. MY. GOD. We kunnen het bijna niet geloven, maar Beyoncé is opnieuw in verwachting! Queen B herself heeft het nieuws bekendgemaakt op haar Instagramaccount en dat doet ze – zoals we van haar gewoon zijn – geheel in stijl. En dat is nog lang niet alles…

Beyoncé is namelijk in verwachting van een tweeling! De zangeres heeft een prachtige foto op haar Instagramaccount gezet met volgend onderschrift: ‘We willen graag ons geluk met jullie delen. We zijn namelijk twee keer gezegend geweest. Wij zijn ontzettend dankbaar dat ons gezin gaat uitbreiden en we willen iedereen bedanken voor hun warme woorden’. – The Carters.
 

Begin deze week doken er geruchten op dat Queen B opnieuw in verwachting was. In het verleden werden dergelijke geruchten meteen ontkracht, maar nu zweeg iedereen uit Beyoncés omgeving in alle talen.

Een tweede aanwijzing dat Beyoncé opnieuw in verwachting was? De campagnevideo voor haar nieuwe Ivy Park-collectie werd verwijderd omdat een aantal oplettende fans een babybuikje gespot hadden. Last but not least zou de zangeres haar tour in Zuid-Afrika geannuleerd hebben omwille van haar zwangerschap.
 

Het blijkt nu dat alle geruchten kloppen en Blue Ivy krijgt er binnenkort niet één, maar twee broertjes of zusjes bij. Wij zijn alvast razend enthousiast en kunnen het nieuws zelf nog niet geloven. Een heel dikke proficiat aan Beyoncé en haar hubby Jay Z.
 

Lees ook: