Home celebs Astrid Bryan zegt vaarwel tegen haar achternaam

Astrid Bryan zegt vaarwel tegen haar achternaam

Is het nu Astrid Bryan, Astrid Coppens of de ‘One and only Astrid’? Wij kunnen bijna niet meer volgen. De discussie over haar achternaam is dan ook al meer dan een jaar aan de gang. Een jaar geleden schreven we al dat haar ex-man John haar die ging ontnemen, maar ondertussen heeft de brunette het helemaal gehad. Daarom heeft ze op haar sociale media zelf vaarwel gezegd tegen haar achternaam.

‘Den John’ heeft er geen problemen mee dat Astrid Bryan haar achternaam (of beter gezegd: zijn achternaam) wil inruilen. Het koppel is al een tijdje uit elkaar en is momenteel ook verwikkeld in een echtscheiding om u tegen te zeggen. Zo eist haar ex-man bijna twee miljoen euro van haar. Hij meent namelijk dat zij tijdens hun huwelijk een deel van haar inkomsten heeft achtergehouden.
 

Astrid zelf heeft ondertussen opnieuw de liefde gevonden bij Bram Coppens. Toch wil ze zijn achternaam niet overnemen terwijl de rechtszaak nog bezig is. Voor ze ‘Bryan’ definitief omwisselt voor ‘Coppens’ gaat ze voorlopig zonder achternaam door het leven. Zo heeft ze op haar Instagramprofiel haar naam veranderd naar de ‘One and only Astrid’.
 

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.