Home celebs Anne Hathaway is zwanger van haar eerste kindje

Anne Hathaway is zwanger van haar eerste kindje

Proficiat!

Reporters
Anne Hathaway moet zich straks voorbereiden op de rol van haar leven. Ze wordt straks namelijk moeder van haar eerste kindje. Anne en haar hubby Adam Shulman, met wie ze trouwde in 2012, zijn alvast in de wolken met het nieuws.

‘Anne zit al in haar tweede trimester en ze voelt zich geweldig’, dit zei een bron tegen E! News. De geruchten dat Anne in verwachting zou zijn , doen al een tijdje de ronde. Ze werd ze gespot met wat meer rondingen dan normaal tijdens de première van haar film The Intern. Toch werd haar buikje deze week pas echt duidelijk toen ze met haar hubby gezien werd in Beverly Hills. Je jas voor je buik houden, zal niet langer helpen.
 

Anne Hathaway

In januari vorig jaar zei de actrice dat ze ernaar uitkeek om kinderen te hebben met haar man. Bovendien had Anne altijd al een sterke kinderwens, dit blijkt uit een interview van in 2012. ‘Ik ben nog de enige hier die geen moeder is, maar ik hoop hier snel verandering in te brengen’. Anne Hathaway zat tijdens het interview aan tafel met allemaal andere actrices die reeds kinderen hadden.

Ook deze celebs verwachten straks een kindje:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.