Home celebs ZIEN: is Amy Schumers nieuwste komedie ‘I Feel Pretty’ nu al de...

ZIEN: is Amy Schumers nieuwste komedie ‘I Feel Pretty’ nu al de grappigste film van 2018?

De eerste trailer onthult alvast een sterrencast om u tegen te zeggen.

i feel pretty
STX Entertainment via YouTube

Amy Schumer is back! Na ‘Trainwreck‘ en ‘Snatched‘ mogen we opnieuw een film verwachten waarin de 36-jarige actrice gestalte geeft aan een knotsgek hoofdpersonage. De eerste trailer voor haar nieuwste komedie ‘I Feel Pretty‘ doet ons alvast luidop lachen, gieren en brullen.

‘I Feel Pretty’ vertelt het verhaal van de jonge vrouw Renee Barrett (gespeeld door Schumer) die worstelt met haar zelfbeeld. Wanneer Renee ontwaakt na een val tijdens een les spinning, gelooft ze plots dat ze de mooiste en meest capabele vrouw op aarde is. Met haar hernieuwde zelfvertrouwen lijkt Renee de wereld aan te kunnen, maar wat zal er gebeuren wanneer ze beseft dat haar uiterlijk nooit is veranderd?

Wanneer Renee ontwaakt na een val tijdens een les spinning, gelooft ze plots dat ze de mooiste en meest capabele vrouw op aarde is.

In de eerste – hilarische – trailer zien we naast Schumer ook stand-upcomedian Rory Scovel en topmodellen Emily RatajkowskiNaomi Campbell en Lauren Hutton de revue passeren.

Schumers nieuwste komedie werd geregisseerd door Abby Kohn en Marc Silverstein. Die laatste bezorgde niet alleen zijn echtgenote Busy Philipps (Audrey uit ‘Dawson’s Creek’) een rolletje in de film, maar ook haar beste vriendin Michelle Williams.

‘I Feel Pretty’ komt op 29 juni uit in de VS. Wanneer de film bij ons te zien zal zijn, is voorlopig niet bekend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer films waar we naar uitkijken: