Home celebs VIDEO: Alicia Keys en John Legend zingen over erectieproblemen in een nieuwe...

VIDEO: Alicia Keys en John Legend zingen over erectieproblemen in een nieuwe ‘Carpool Karaoke’

Ze zijn erin geslaagd om het tóch goed te laten klinken

Alicia Keys
YouTube: The Late Late Show with James Corden

Alicia Keys en John Legend hebben zo’n geweldige stem dat alles wat ze zingen, goed klinkt. Een stelling die James Corden getest heeft in een nieuwe ‘Carpool Karaoke’. Zo laat hij het duo zingen over natuurlijke deodorant én erectieproblemen… Challenge accepted, jongens?

In de laatste aflevering van ‘Carpool Karaoke’ nemen Alicia Keys en John Legend het roer (of beter gezegd: het stuur) over. James Corden neemt voor de gelegenheid plaats op de achterbank, maar hij heeft wel nog een muzikale opdracht voor het duo.

James komt namelijk met enkele zinnetjes die absoluut niet sexy zijn. Zo moeten Alicia en John ‘Natural deodorant makes promises it can’t keep’ en ‘If your erection lasts more than four hours, call your doctor immediately’ zingen. Wij horen de onaantrekkelijke reclamespotjes zo voor ons, maar de zangers zijn er toch in geslaagd om de boel overtuigend te brengen. Is er iets wat deze twee níét kunnen?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: