Home celebs AI: Katy Perry geeft Britney Spears een pijnlijke steek op de rode...

AI: Katy Perry geeft Britney Spears een pijnlijke steek op de rode loper van de Grammy’s

En daar kan Twitter niet om lachen...

Belga Image
Toegegeven, wij hebben Katy Perry altijd een bangelijke madam gevonden! Maar gisteren liet de zangeres toch een steekje vallen tijdens een interview op de rode loper van de Grammy's. Zou ze al 'sorry' hebben gezegd tegen Britney Spears? 

Flashback naar 2007

In 2007 had Britney Spears het enorm moeilijk. De zangeres zat héél diep en plots nam ze afscheid van haar lange lokken. Haar kale hoofd ging meteen de hele wereld rond, maar nu – tien jaar later – staat Britney er sterker dan ooit! Op 18 maart wordt zelfs haar eigen film uitgezonden op Lifetime, een Amerikaanse tv-zender. 

Uithaal naar Britney

Ook Katy Perry is helemaal terug van weggeweest. De zangeres drukte een jaar geleden op de pauzeknop om aan haar mentale gezondheid te werken. Mmh, sounds familiar!

Vorige week lanceerde Katy Perry eindelijk haar nieuwe nummer 'Chained to the Rhythm'. Op de rode loper van de Grammy Awards vroeg een een bezorgde interviewer aan Katy hoe het nu echt met haar ging. En dit was haar antwoord:

via GIPHY

Ai, met deze uitspraak verwees de zangeres natuurlijk naar de breakdown van Britney Spears en daar kunnen de fans van Britney absoluut niet mee lachen…  

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.