Home celebs 6 redenen om verliefd te zijn op Andrew Garfield

6 redenen om verliefd te zijn op Andrew Garfield

Reporters
Andrew wie? Andrew Garfield, de man die de rol van Peter Parker oftewel Spider-Man speelt in de nieuwe remake The Amazing Spider-Man 2. En perfect waarom? Hij is een stoere man die in zijn vrije tijd bad guys vangt en onschuldige mensen redt, én dat allemaal in een strak pak. Need we say more? Voor de zekerheid: zes redenen waarom Andrew de perfecte man is.

Hij maakt zijn dromen waar.

Na drie jaar in Amerika te hebben gewoond, verhuisde de acteur naar Engeland. Op school werd hij gepest, dus las hij strips om de werkelijkheid te ontvluchten. Tijdens het lezen droomde de kleine Andrew dat hij Spider-Man was. Zo heeft zijn verleden hem geïnspireerd om de rol van Peter Parker te vertolken. Een jongensdroom die uitkomt!

Hij zet zich in voor anderen.

Hij is ambassadeur van een organisatie die weeskindjes helpt. Ook steunt hij homohuwelijken en vecht hij voor gelijke kansen in Amerika.

Hij heeft een geweldig lichaam.

De acteur loopt graag in zijn birthday suit rond. Hij schaamt zich dus helemaal niet voor zijn lijf. En dat is maar goed ook, want zijn Spider-Man pak is strak, heel strak… Iets waar wij niets op tegen kunnen hebben!

Hij zou de perfecte boyfriend kunnen zijn.

Maar spijtig genoeg is de Britse bink bezet. Zijn vriendin Emma Stone speelt Gwen Stacey in de Spider-Manfilms. Zo hebben de twee elkaar leren kennen, en nu zijn ze stapelverliefd. Jaloers zijn we niet, hoor.

Andrew Garfield_Emma Stone

Hij verzwijgt jouw geheimen.

De Britse knapperd houdt zijn privéleven het liefst uit het zicht van de paparazzi. Over zijn relatie met costar Emma Stone praat hij nauwelijks. Toen Ellen Degeneres, een Amerikaanse talkshowhost, hem onlangs details over hun relatie probeerde te ontfutselen, hield hij zijn lippen stijf op elkaar. Een echte gentleman.

Hij doet je lachen.

Heel belangrijk, een jongen die ons kan doen lachen. En dat kan deze knappe man! Ellen Degeneres vroeg hem tijdens een interview om te dansen en dat deed hij zonder aarzelen. Grappig, en tegelijkertijd zamelde hij geld in voor een goed doel. Prince Charming!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.