https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs FOTOSPECIAL: de natuurlijke haarkleur van deze celebs zal je verrassen

FOTOSPECIAL: de natuurlijke haarkleur van deze celebs zal je verrassen

Nee, Amy Adams is niet echt ros!

haarkleur
© Getty Images

We kunnen ons Emma Stone haast niet voorstellen zonder vuurrode lokken, en Zooey Deschanel is reeds sinds mensenheugenis een brunette met een pony. Toch zijn deze celebs niet geboren met hun signature haarkleur. Het zou je verbazen hoeveel sterren er helemaal anders uitzagen voor hun grote doorbraak!

1. Jennifer Lopez

J.Lo is van nature gezegend met een donkerbruin kapsel, maar kleurt haar lokken al jaren blond.

2. Ariana Grande

Ariana Grande was al blondine en brunette, maar haar originele haarkleur is donkerbruin tot zwart.

3. Cynthia Nixon

Cynthia Nixon verfde haar natuurlijke blonde haren jarenlang rood voor haar rol als Miranda Hobbes in ‘Sex and the City’.

4. Rachel McAdams

Rachel McAdams zag het levenslicht met donkerbruine haren, maar liet zich in een interview ooit ontvallen zichzelf mooier te vinden als blondine.

5. Emma Stone

In tegenstelling tot wat velen denken, is Emma Stone geen ‘echte’ rosse. Ze werd namelijk geboren als blondine.

6. Katy Perry

Katy Perry werd geboren met een blonde coupe, maar toen ze in 2008 de wereld veroverde met de monsterhit ‘I Kissed A Girl’, deed ze dat met gitzwarte lokken.

7. Anna Paquin

Anna Paquin verscheen voor het eerst op het witte doek in 1993 met haar natuurlijke donkere lokken, maar gaat al jaren liever als blondine door het leven.

8. Sophie Turner

Jarenlang verfde Sophie Turner, een natuurlijke blondine, haar lokken vuurrood voor haar rol als Sansa Stark in ‘Game of Thrones’.

9. Zooey Deschanel

Bruine lokken en een pony: zo kennen we Zooey Deschanel al decennialang. Toch is de actrice geen echte brunette. Ze kwam namelijk ter wereld met blond haar.

10. Britney Spears

Britney Spears onderging haar kapselmetamorfose in de omgekeerde richting: de van nature bruinharige popster kiest al jaren voor een blonde coupe.

11. Kristen Stewart

Kristen Stewart is gezegend met lichtbruine lokken, maar verft ze liever donkerbruin.

12. Leighton Meester

Zelfs voor ze wereldberoemd werd als Blair Waldorf uit ‘Gossip Girl’, verfde Leighton Meester haar haar al bruin. Maar de actrice is wel degelijk een blondine at heart.

13. Amy Adams

Nog zo’n ‘valse rosse’ is Amy Adams. De actrice verft haar blonde lokken al decennialang rood.

14. Scarlett Johansson

Scarlett Johansson begon haar filmcarrière met haar natuurlijke haarkleur: peper- en zoutblond. Vandaag heeft de actrice het leven als blondine volledig omarmd.

Lees ook: