Home Body & Mind UNCENSORED: kersverse mama deelt foto die toont hoe het postnatale leven écht...

UNCENSORED: kersverse mama deelt foto die toont hoe het postnatale leven écht is

'Je weet pas echt dat je moeder bent als je een schattige baby in je handen houdt, terwijl je zelf een gigantische luier draagt.'

Facebook: Amanda Bacon
Het leven van een kersverse moeder is niet altijd rozengeur en maneschijn. Wie dacht dat dat wel zo was, kan maar beter Amanda Bacons populaire Facebookpost bekijken. Geen roze doopsuiker en zilveren strikjes, maar pampers in grotemensenmaat.

Amanda Bacon heeft een prachtig dochtertje en beviel recentelijk van haar zoontje Pearson. Eerder deze week postte ze een foto op Facebook. Op die foto is haar man te zien met Pearson. Op de achtergrond zie je Amanda zelf staan… in pamper. Een kwaaltje waar we als niet-mama's nog niet echt bij stil hadden gestaan…

Het moederschap is puur, prachtig, slordig en verschrikkelijk hilarisch tegelijk.

Ondertussen werd Amanda's post al bijna 120.000 keer gedeeld. En dat heeft ongetwijfeld iets te maken met het aandoenlijk eerlijke bijschrift dat ze de foto gaf:

'Moederschap ongecensureerd.

Ik deel deze foto omdat hij echt is. Dit is mama zijn; het is puur, prachtig, slordig en verschrikkelijk hilarisch tegelijk. Een baby krijgen is een mooie ervaring en de realiteit van het postnatale leven wordt onvoldoende besproken. En die realiteit wordt al helemaal onvoldoende gefotografeerd. Sommigen vinden deze post vast gênant, maar waarom? Ik begrijp het echt niet! Waarschijnlijk omdat niemand over dit deeltje praat. We zouden allemaal moeten proberen om op te voeden, kracht te geven en elk aspect van de bevalling te omarmen, ook momenten zoals deze. En liefst met een beetje humor. Niets verwelkomt je beter in het moederschap dan een schattige, zachte baby en een gigantische mamapamper.

P.S. Mijn man postte dit niet. Hij heeft niet eens Facebook. Ik plaatste deze post zelf.'

Wij houden wel van een eerlijke vrouw met ballen aan haar lijf. Amanda postte meerdere foto's van haar gezin op Facebook. Wat een eerlijke, sterke, knappe vrouw… en wat een prachtig gezinnetje!

bi

bibi

bi

bi

op

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.