Home Body & Mind My body & me: Fran

My body & me: Fran

Flair
Vanaf nu kan je alle lezeressen die poseerden voor de lens van onze fotograaf op onze site terugvinden.

"Ik vind mezelf het mooist met kleren aan, al valt het zonder ook best wel mee…"

Naam: Fran • Leeftijd: 22 • Relatie: single • Afgestudeerd: als verpleegkundige • Woonplaats: Bornem • Lengte: 1m54 • Gewicht: 55 kilo

vrouw in lingerie

In Flair?

"Ik heb 2 maanden vrij om leuke dingen te doen, en poseren voor Flair is daar zeker één van!"

Gezicht en haar?

"Mijn ogen vind mijn sterkste punt, al zijn ze wat klein van vorm. Ik weet perfect hoe ik ze moet opmaken. Een ex-lief zei ooit dat ze wat Aziatisch lijken, en dat vind ik zeker een compliment! Vroeger had ik veel last van acne, en daar draag ik nu nog de gevolgen van. Ik heb allemaal kleine putjes in mijn gezicht. Zonder make-up kom ik niet buiten, zelfs niet tijdens een zonnige zomervakantie. Aan mijn haar is heel weinig werk, gewoon wassen en klaar. Ik denk niet dat ik ooit al zelf een haardroger heb gebruikt… 8,5/10"

Borsten?

"Ze passen niet echt bij mijn lichaam. Ik vind ze te groot, en ze zitten vaak in de weg. Mannen staren ernaar en hebben altijd commentaar, daarom let ik altijd goed op wat voor topjes ik draag. Zelf vind ik meisjes met kleine borsten veel mooier. 6/10"

Buik?

"Ik heb een zwembandje waar ik niet vanaf geraak, maar ben wel van lovehandles bespaard gebleven. Aan een ontstoken navelpiercing heb ik een litteken overgehouden. Die doe ik echt nooit meer in! 7/10"

 

Armen en benen?

"Daar ben ik erg onzeker over. Ik heb lang geturnd waardoor ik heel gespierde armen heb gekregen. Ik mag zo veel afslanken als ik wil, daar verandert niets. Hetzelfde is waar voor mijn bovenbenen. Het enige positieve wat ik daarover kan zeggen is dat ze heel snel heel bruin worden. En mijn voeten vind ik ook leuk, ze zijn mooi en compact. 7/10"

Billen?

"Mijn poep is strak, maar ook groot. De vorm is niet helemaal wat het zou moeten zijn, ik had ze graag compacter gezien, maar de stevigheid is een pluspunt. Ik zal ze zeker niet snel verstoppen. 7,5/10"

TOTAAL? 8/10

Productie: Joni Vandewalle / Foto: Joost Joossen / Make-up: Evelien De Potter / Styling: Ivy de Bruijn.

Inschrijven voor My Body & Me