Home Body & Mind Mannen en vrouwen eerlijk over borsten

Mannen en vrouwen eerlijk over borsten

De zomer komt er – eindelijk! – aan. Tijd voor blote benen en armen en vooral: tijd voor een verleidelijk decolleté. Borsten groot en klein, iedereen heeft er een mening over! Wij lieten 63 mannen en vrouwen aan het woord.
1. Steven (29): "Ik ben een liefhebber van grote borsten, dat maakt een vrouw veel aantrekkelijker. En als ze een beetje hangen is dat niet erg, dat is nu eenmaal de natuur."
 
2. William (31): "Niks zo opwindend als stijve tepels! Daar word ik helemaal wild van: ik wil er meteen in bijten."
 
3. Lotte (33): "Hangborsten: daar is toch elke vrouw bang voor? Ik probeer ze te voorkomen door elke dag 1 minuut onder ijskoud water te douchen."
 
4. Kat (22): "Ik heb geen grote borsten – een A 70 – maar vind dat niet erg omdat ze stevig zijn. Toch durf ik wel eens jaloers te zijn op vrouwen met een indrukwekkend decolleté. Dat komt vooral doordat ik denk dat mijn vriend ze groter wil. Gelukkig heeft hij me verzekerd dat hij mijn borsten perfect vindt."
 
5. Philippe Geubels: "Ik ken een goede mop over borsten. Vrouw: 'Ik zou graag grotere borsten hebben.' Man: 'Dan moet je eroverheen wrijven met wc-papier.' Vrouw: 'Met wc-papier?' Man: 'Jazeker, het helpt écht. Kijk maar naar je kont!" (Bron: Facebookpagina De moppen van Philippe Geubels)
 
6. Karel (27): "Ik hou van borsten! Ze zijn superhandig om op te liggen, precies kussentjes. Perfect als ik 's avonds met mijn vriendin in de zetel lig!"
 
De 57 andere meningen, lees je deze week in Flair.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.