Home Body & Mind FOTO’S: actrice houdt vrolijke verkleedpartijtjes tijdens haar chemosessies

FOTO’S: actrice houdt vrolijke verkleedpartijtjes tijdens haar chemosessies

'Zo hoef ik niet na te denken over waarom ik in het ziekenhuis ben'

Démotivateur.fr
Karen Walsch, een Amerikaanse Broadwayactrice, strijdt sinds september tegen darmkanker. Haar belangrijkste wapens zijn haar vrolijke vrienden en haar inspirerend Instagramprofiel. De jonge moeder en haar vrienden verkleden zich tijdens de behandelingen namelijk als personages uit filmklassiekers en maken er leuke Instagramposts van. 'Zo hoef ik niet na te denken over waarom ik in het ziekenhuis ben en gaat de tijd sneller voorbij', zegt de dappere vrouw daarover.

Bijna een jaar geleden ging de 40-jarige Karen naar de dokter met klachten over maagkrampen. Naast een grote tumor in haar dikke darm, werden nog 8 tumoren in haar lever en 3 in haar lymfeklieren ontdekt. Stadium 4, zoals dat in vaktermen genoemd wordt, maar Karen liet het hoofd niet hangen. Onder aanmoediging van haar vrienden deelde ze haar diagnose op Instagram en begon ze speelse selfies te posten tijdens de behandelingen. Zo wil ze tonen dat ze zich niet zomaar laat kisten door haar ziekte en dat je altijd het beste kan maken van een slechte situatie.

 

Round 3! Guess who is back in action

A photo posted by Karen Walsh (@kwrandthebigwin) on

Die fotosessies evolueerden echter al snel tot heuse verkleedpartijen. Op haar Instagrampagina @kwrandthebigwin zie je de actrice de kanker bestrijden als Khaleesi van 'Game Of Thrones', Prinses Leia uit 'Star Wars', Forrest Gump en andere populaire figuren. Met de ruchtbaarheid die haar Instagramaccount nu krijgt dankzij de leuke foto's, hoopt Karen mensen te inspireren om zich vaker te laten controleren.

Game of Thrones

 

A photo posted by Karen Walsh (@kwrandthebigwin) on

Forrest Gump

 

A video posted by Karen Walsh (@kwrandthebigwin) on

Star Wars

 

A photo posted by Karen Walsh (@kwrandthebigwin) on

Sjakie en de chocoladefabriek

 

A photo posted by Karen Walsh (@kwrandthebigwin) on

The Breakfast Club

 

A photo posted by Karen Walsh (@kwrandthebigwin) on

Meer inspirerende verhalen:

Jonge vrouw reist in 13 dagen naar 7 wereldwonderen na kankerdiagnose

Tiener scheert zijn hoofd kaal voor vriendin met kanker

Deze geweldige mama maakt Disneypruiken voor meisjes met kanker