Home Body & Mind Deze foto is hét bewijs dat je je niet mag focussen op...

Deze foto is hét bewijs dat je je niet mag focussen op dat getal op de weegschaal

Op de linkerhelft van de foto weegt Fenella minder dan op de rechterhelft...

Instagram: fitfenji
We laten ons nog te vaak beïnvloeden door het getal dat we op de weegschaal zien, maar wat je in de spiegel ziet, is echt veel belangrijker. Geloof je ons niet? Wel, na het zien van de transformatie van Fenella McCall ga je ons meteen gelijk geven.

Fenella is 30 jaar oud, woont in Melbourne en je kent haar misschien wel van haar Instagramaccount @Fitfenji. Ze deelt vaak foto’s van haar afgetrainde lichaam en haar voeding in de hoop dat ze haar volgers kan inspireren om gezonder te gaan leven. Onlangs heeft de blondine een foto van haar transformatie gepost, en dat was het ultieme bewijs dat je je niet mag focussen op je gewicht.
 

Op haar huidige foto’s ziet ze er duidelijk slanker uit, maar Fenella weegt nu meer dan in het begin. Sinds ze begonnen is met sporten, is ze veel sterker geworden. Ze doet aan gewichtheffen, boksen en yoga, met als resultaat dat ze nu een pak meer spieren heeft dan vroeger. We weten allemaal dat spieren meer wegen dan vet, maar toch ziet Fenalla er een stuk slanker uit dan enkele jaren geleden. ‘Bloody scales – never trust them again’, klinkt het in het onderschrift onder de foto.
 

Fanella eet drie tot vijf keer per dag en zorgt ervoor dat ze veel groenten eet. Verder zijn ook koolhydraten, proteïnen en gezonde vetten, zoals bijvoorbeeld noten, een onderdeel van haar voedingspatroon. Deze fitgirl is enorm trots dat ze haar levensstijl omgegooid heeft, en ze voelt zich goed in haar vel. ‘Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest’, aldus Fanella.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.