Home Body & Mind De gevaren van een medium

De gevaren van een medium

Corbis
Een medium is iemand die voorspellingen doet. Voorspellingen die niet altijd kloppen. Hij of zij is geen psycholoog of arts en heeft daar ook geen enkele opleiding voor gehad. Opletten, dus!

Voor je naar een helderziende of medium stapt, lees je het best deze vijf tips:

  1. Let op met helderzienden via de telefoon of het internet. Die kunnen je al snel een pak geld kosten.
  2. Een voorspelling blijft een voorspelling. Hecht er niet te veel waarde aan. Als je heel je leven op de voorspellingen van een medium gaat baseren, ben je gevaarlijk bezig. Jij hebt je leven zélf in de hand.
  3. Een medium is geen dokter. Als je ziek bent, kan alleen een arts je helpen. Een medium kan hem in geen geval vervangen.
  4. Een medium bezoeken is niet goedkoop: je bent al snel dertig euro per uur kwijt. Hou het dus beperkt.
  5. Blijf kritisch. Het is niet omdat iemand heel overtuigend praat, dat hij de waarheid spreekt.

Doe geen gekke dingen

Een medium is iemand die voorspellingen doet. Voorspellingen die niet altijd kloppen. Hij of zij is geen psycholoog of arts en heeft daar ook geen enkele opleiding voor gehad. Als je medische of psychologische hulp nodig hebt, kan het paranormale je niet helpen.

Een paar jaar geleden is er een Nederlandse actrice overleden aan borstkanker. De artsen hadden haar nochtans 97% kans op genezing gegeven. Als ze een medische behandeling volgde tenminste. En het was net dat wat de actrice niet wilde. Ze koos voor acupunctuur, magneettherapie en alternatieve remedies die haar medium haar had aangeraden. Ze is in compleet onmenselijke omstandigheden gestorven, en dat terwijl de dokters haar waarschijnlijk hadden kunnen genezen.

Wil je graag een medium raadplegen maar ken je niemand? Hoor eens rond bij je vrienden of kennissen, misschien kunnen zij iemand aanraden.

Ook tarotkaarten kunnen je toekomst voorspellen. Lees hier hoe je de kaarten kan lezen.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.