Home Body & Mind Boost je zelfvertrouwen met deze stappen

Boost je zelfvertrouwen met deze stappen

Flair
Wat je doel nu ook is: die droomjob strikken, je ware liefde vinden of een marathon lopen. Voor al deze dingen heb je een nodige dosis zelfvertrouwen nodig. Met deze makkelijke stappen krijg jij in geen tijd vertrouwen in je eigen skills.

1. Lachen

Wees blij met de dingen die je hebt en laat dit ook zien. Een goed humeur is besmettelijk en je ziet er meteen extra sexy uit.

2. Step of your comfort zone

Probeer iets nieuw en overkom je angsten. Praat eens tegen iemand die je niet kent of ga op de eerste rij in de sportclub staan. Hoe meer je zulke dingen doet, hoe meer zelfvertrouwen je zal kweken.

3. Een beetje kleur mag

Draag eens een rode lippenstift of een jurkje in een opvallende kleur! Wees bovendien nooit mag om na te streven wat je echt wil.

4. Beweeg

Een goede work-out is de makkelijkste manier om aan zelfvertrouwen te winnen. Je krijgt meer endorfine die ervoor zorgen dat je je gelukkig voelt en het reduceert stress.

5. Blijf positief

Zit het enkel in je hoofd of zeg je het luidop? Al die negatieve gedachten zijn verleden tijd. Elke keer als je iets negatief zegt of denkt, verbeter jezelf dan even. Het zal een grote impact hebben op je zelfvertrouwen. Doe hetzelfde bij een vriendin als zij een negatieve opmerking maakt. Complimentjes kunnen wonderen verrichten.

6. Dress to impress

Neem wat extra tijd om er goed uit te zien, waar je ook heen gaat. Is het nu voor een date, voor op het werk of zelfs voor als je naar de fitness gaat. Als je er goed uitziet dan voel je je ook goed!

7. Beloon jezelf

Je verdient het! Doe dingen die je gelukkig maken en leg jezelf af en toe eens in de watten. Neem een lekker lang bad of trakteer jezelf eens op een nieuw paar schoenen. Deze kleine dingen kunnen vaak een groot verschil maken.

Lees ook:

9 trucjes om van je lichaam te leren houden

Word een bom in 8 stappen

Heb jij genoeg zelfvertrouwen

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.