Home Body & Mind Beautyvoordelen van regelmatig sporten

Beautyvoordelen van regelmatig sporten

We hebben allemaal zo onze redenen om naar de fitness te gaan. De ene wil een betere conditie, de andere wil graag wat kilo’s kwijt. Toch genieten we allemaal van dezelfde voordelen. Hier zijn vier pluspunten die mooi meegenomen zijn wanneer je regelmatig gaat sporten.
  • Stralende huid

Als we sporten, stijgt onze hartslag waardoor onze bloedstroom versnelt. Dit zorgt voor een toename van onder andere vitaminen, mineralen en zuurstof. Klinkt veelbelovend, toch? De beste manier om glowing skin te krijgen, is dus om je hartslag te versnellen en zo je bloedstroom op gang te krijgen. Bonus: je hoeft dan toch geen nieuwe blush te kopen. Trek je loopschoenen aan en work that glow!

  • Forever young

Als we ouder worden, krijgen we helaas wat meer last van rimpeltjes. In plaats van je geld uit te geven aan dure anti-agingproducten, is er nog een andere (gratis!) oplossing. Dat onze huid gaat zakken heeft alles te maken met de zwaartekracht. Om dat tegen te gaan is het een goed idee om met yoga te beginnen en dan vooral aandacht te hebben voor oefeningen waarbij je ondersteboven moet hangen. Een simpele handstand werkt ook perfect. Deze oefeningen counteren de zwaartekracht en verbeteren de elasticiteit van je huid.

  •  Bye bye bad hair days!

Door regelmatig te sporten krijg je ook mooier (je leest het goed) haar. Vaak is ons haar wassen het eerste wat we willen doen na een bezoek aan de fitness, maar de versnelde bloedcirculatie stimuleert net de haargroei.

  • Natuurlijke detox

Zweet zorgt ervoor dat je poriën zich openen en dat bacteriën zo je lichaam verlaten. Wel is het belangrijk dat je voor je bezoekje aan je sportschool je make-up verwijdert. Anders zullen je poriën net verstoppen.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.