Home Body & Mind Alcoholmisbruik, verslaafd aan pijn, trouwen uit wraak, enz.

Alcoholmisbruik, verslaafd aan pijn, trouwen uit wraak, enz.

33 vrouwen over spijt en schaamte

Had ik maar… Was ik maar nooit… Spijt komt altijd te laat. We hadden allemaal dingen anders willen doen en soms staat het schaamrood ons op de wangen. Deze lezeressen biechten op wat zij zouden willen wissen uit hun geschiedenis.

Geen baby, geen wiegje. Alléén die tikkende biologische klok
Debby (31):
“Een paar jaar geleden heb ik een abortus laten doen. Ik had toen een relatie met een getrouwde man en hij zag dat uiteraard helemaal niet zitten. Ik heb me toen laten overhalen, maar daar heb ik nu nog altijd spijt van. Ik ben ondertussen al een tijdje single en voel mijn biologische klok enorm tikken. Vaak dagdroom ik over hoe het zou zijn als de baby toch gekomen was. Wat zouden we dan aan het doen zijn? Waar zouden we op vakantie gaan? Welke lakentjes zou ik gekocht hebben voor het bedje?”

Ellen liet zich chanteren
Ellen (18):
“Ik maakte het uit met mijn vriend omdat hij gemeen, jaloers en bezitterig was. Maar toen hij de dag erna voor de deur stond om zijn spullen op te halen, viel hij bijna flauw van emotie en dreigde hij ermee om zelfmoord te plegen. Ik heb me laten ompraten, maar voel me nu doodongelukkig. Had ik hem maar niet opnieuw binnen gelaten…”

Ayse trouwde uit wraak
Ayse (28):
“Toen de liefde van mijn leven mij dumpte voor een andere vrouw, ben ik uit wraak met zijn beste vriend getrouwd. Ik wist dat hij gevoelens voor mij had; hem overtuigen was een koud kunstje. Ik heb ongelofelijk veel spijt dat ik zo snel gehuwd ben met een man van wie ik nooit zal kunnen houden. Ik ben van Turkse afkomst, scheiden is onaanvaardbaar. Maar elke keer dat hij mij aanraakt, voel ik walging, al acht jaar lang. Ik schaam mij ook enorm dat ik mijn man niet gelukkig kan maken. Iedereen gelooft dat wij gelukkig zijn, hoe kan ik mezelf mijn bedrog ooit vergeven?”

30 andere schokkende verhalen, lees je deze in de Flair van 17 mei.